Česká kuchyně za dob nedostatku
Dostupnost
skladem
Vydavatel
Počet stran
228
Rok vydání
2021
ISBN
978-80-7645-217-6
EAN
9788076452176
Vaření z lokálních, původních zdrojů, s prázdnou kapsou a hlavou plnou ideálů se znovu dostává ke slovu, a s ním i tato kniha.
Desítky receptů pro všechny zájemce o kuchyni nouze aneb kterak lze z lišejníků, bukvic, hlemýžďů a žab vyžíti. V době trvající krize recepty stále aktuální. Potěší však i zbohatlické gurmány u moderních sporáků či alternativní zdravoživotnístylohledače, kteří mohou společně experimentovat s netradičními bylinami a surovinami. Jedná se tak o první kuchařskou knihu budující stálý sociální smír.
Ostatní s tímto titulem kupují:
Trenchiová Cinzia, Čížek Martin (Překladatel);
266 Kč
299 Kč ušetříte 33 Kč
Hemmung Hans
79 Kč
89 Kč ušetříte 10 Kč
Neutzler Wolgang, Storb Barbara Rosa,
267 Kč
300 Kč ušetříte 33 Kč
Všetíčková Eva (Autor), Šemberová Kristina (Autor),
400 Kč
449 Kč ušetříte 49 Kč
355 Kč
399 Kč ušetříte 44 Kč
Winterová Kateřina (Autor), Rybová Linda (Autor),
355 Kč
399 Kč ušetříte 44 Kč
Sandra Schmidová
311 Kč
349 Kč ušetříte 38 Kč
Lankašová Taťána, Vohralíková Miroslava (Fotograf);
196 Kč
220 Kč ušetříte 24 Kč
Moineová Marie-Pierre (Autor), Gedda Gui (Autor), Eisenmannová Dagmar (Překladatel),
444 Kč
499 Kč ušetříte 55 Kč
Waxman Denny, Waxman Susan,
337 Kč
378 Kč ušetříte 42 Kč
Fourová Karolína
444 Kč
499 Kč ušetříte 55 Kč
Josef Maršálek
400 Kč
449 Kč ušetříte 49 Kč
-
Položka byla přidána do košíku.