Moderní česká cukrařina
Dostupnost
skladem
Vydavatel
Počet stran
192
Rok vydání
2022
ISBN
978-80-7683-152-0
EAN
9788076831520
Josef Maršálek vyzradil svá sladká tajemství a sepsal 47 skvělých receptů – nechte se vést jeho radami a inspirujte se triky, které v praxi používá. Jak rafinovaně vylepšit laskonky, žloutkové řezy či větrníčky? Do kterého zákusku přidat špetku pepře nebo chilli? Neptejte se a raději pečte a ochutnávejte! Recepty prestižními cenami ověnčeného cukráře, který pekl i pro britskou královnu, mají pouze jednu nevýhodu: nikdy nebudete mít dost… Bon appétit!
Ostatní s tímto titulem kupují:
Barilla Academia,
266 Kč
299 Kč ušetříte 33 Kč
Turecká Daniela, Turecký David (Fotograf);
266 Kč
299 Kč ušetříte 33 Kč
Klíma Petr (Autor),
400 Kč
449 Kč ušetříte 49 Kč
Capezzuto Vito,
88 Kč
99 Kč ušetříte 11 Kč
Poirierová Nicole
354 Kč
398 Kč ušetříte 44 Kč
Všetíčková Eva (Autor), Šemberová Kristina (Autor),
400 Kč
449 Kč ušetříte 49 Kč
Vybíralová Helena,
144 Kč
162 Kč ušetříte 18 Kč
Ottolenghi Yotam,Belfrageová Ixta
533 Kč
599 Kč ušetříte 66 Kč
Hiekmannová Stephanie,
266 Kč
299 Kč ušetříte 33 Kč
Freestone Peter (Autor),
444 Kč
499 Kč ušetříte 55 Kč
Trnková Klára (Autor),
62 Kč
69 Kč ušetříte 8 Kč
van Gils Slavíková Mirka
881 Kč
990 Kč ušetříte 109 Kč
-
Položka byla přidána do košíku.