Provence Škola provensálské kuchyně, Tajemství surovin a receptů jižní Francie
Dostupnost
skladem
Vydavatel
Počet stran
352
Rok vydání
2021
ISBN
9788027603343
EAN
9788027603343
Jen málokdo odolá kouzlu slunné Provence a jídlům, která jsou příkladem nejlepší venkovské kuchyně. Kniha koncipovaná jako týdenní škola vaření nám umožní vychutnat si nádhernou autentickou chuť Středomoří. Autor se v tomto koutě světa narodil a vyrostl zde, je považován za guru provensálského stravování. Zavede nás na rybí trh, do tradičního pekařství, k výrobcům sýrů, dozvíme se od něj, jak místní získávají ze surovin nejlepší chutě a vůně, umožní nám prostě poznat provensálské jídlo z první ruky… Můžeme si vybrat z více než stovky receptů a ochutnat třeba tapenádu neboli kaparovou pastu, cuketové smaženky, jehněčí kýtu s bylinkami nebo jahodový coulis. Jak uvařit dobré a tradiční provensálské jídlo v pohodlí vlastní kuchyně.
Ostatní s tímto titulem kupují:
355 Kč
399 Kč ušetříte 44 Kč
Zíbrt Čeněk (Autor),
239 Kč
268 Kč ušetříte 29 Kč
355 Kč
399 Kč ušetříte 44 Kč
Poláček Martin,
355 Kč
399 Kč ušetříte 44 Kč
Vybíralová Helena,
144 Kč
162 Kč ušetříte 18 Kč
Malinowská Kristýna
266 Kč
299 Kč ušetříte 33 Kč
Marečková Jaroslava Vilemína
336 Kč
377 Kč ušetříte 41 Kč
Žurman Alexandr,
142 Kč
159 Kč ušetříte 17 Kč
355 Kč
399 Kč ušetříte 44 Kč
Zatloukalová Jana Florentýna (Autor),
489 Kč
549 Kč ušetříte 60 Kč
Kopřivová Monika (Autor),
525 Kč
590 Kč ušetříte 65 Kč
311 Kč
349 Kč ušetříte 38 Kč
-
Položka byla přidána do košíku.