Výživná kniha o jídle
Dostupnost
skladem
Vydavatel
Počet stran
320
Rok vydání
2022
ISBN
978-80-242-8229-9
EAN
9788024282299
Žijeme v době, kdy je jídlo nejbezpečnější v historii. Přesto se spotřebitelé přestávají orientovat v tom, co je zdravé, co není, jak poznat pod barevným obalem kvalitu a čemu ve spletité informační džungli uvěřit. Výživná kniha o jídle Karolíny Fourové, inženýrky v oboru výživy a kvality potravin, navazuje na úspěšný bestseller Jediná kniha o jídle, kterou potřebujete.
Kniha vás bezpečně provede nekonečnou galaxií surovin a odpoví vám na všechny otázky, které vás ve spojitosti s jídlem kdy napadly. Pomůže vám nahlížet na potraviny z hlediska výživy i kvality a naučí vás to nejdůležitější – správně je skladovat a pracovat s nimi v kuchyni. A aby vás alchymie se šlehacími metlami a vařečkou bavila hned od začátku, najdete v knize 50 jednoduchých a neprůstřelných receptů z autorčiny kuchyně.
Ostatní s tímto titulem kupují:
Mahelová Lenka
102 Kč
115 Kč ušetříte 13 Kč
Waxman Denny, Waxman Susan,
337 Kč
378 Kč ušetříte 42 Kč
Socha Radomír
355 Kč
399 Kč ušetříte 44 Kč
204 Kč
229 Kč ušetříte 25 Kč
204 Kč
229 Kč ušetříte 25 Kč
Zíbrt Čeněk (Autor),
239 Kč
268 Kč ušetříte 29 Kč
151 Kč
169 Kč ušetříte 19 Kč
Lankašová Taťána, Vohralíková Miroslava (Fotograf);
196 Kč
220 Kč ušetříte 24 Kč
Neutzler Wolgang, Storb Barbara Rosa,
267 Kč
300 Kč ušetříte 33 Kč
neuveden
409 Kč
459 Kč ušetříte 50 Kč
Ottolenghi Yotam,Belfrageová Ixta
533 Kč
599 Kč ušetříte 66 Kč
Adamová Jitka, Novotná Petra (Fotograf);
444 Kč
499 Kč ušetříte 55 Kč
-
Položka byla přidána do košíku.