Regionální kuchařka z Čech, Moravy a Slezska
Dostupnost
skladem
Vydavatel
Počet stran
208
Rok vydání
2014
ISBN
978-80-7277-522-4
EAN
9788072775224
Recepty z gastronomické sbírky mistra kuchaře Jaroslava Vašáka. Obsahuje nejen regionální tradiční předpisy na pokrmy našich předků, ale i recepty na současné krajové speciality. Kniha je doplněna úvodní studií o tradiční stravě a stolování.
Ostatní s tímto titulem kupují:
Grantová Hannah,Simsová Stacy
266 Kč
299 Kč ušetříte 33 Kč
Procházková Klára
222 Kč
249 Kč ušetříte 27 Kč
Doležalová Alena
293 Kč
329 Kč ušetříte 36 Kč
355 Kč
399 Kč ušetříte 44 Kč
Miroslav Macek, Petra Macková Hrochová, Zbigniew Czendlik
266 Kč
299 Kč ušetříte 33 Kč
Weberová Anne-Katrin
355 Kč
399 Kč ušetříte 44 Kč
Sitwell William
613 Kč
689 Kč ušetříte 76 Kč
Trnková Klára
133 Kč
149 Kč ušetříte 16 Kč
Olša Jaroslav
62 Kč
69 Kč ušetříte 8 Kč
Mandžuková Jarmila
142 Kč
159 Kč ušetříte 17 Kč
Halatová Vladěna
174 Kč
195 Kč ušetříte 21 Kč
Kol.
266 Kč
299 Kč ušetříte 33 Kč
-
Položka byla přidána do košíku.