Ryby a plody moře (Edice Apetit)
Dostupnost
skladem
Vydavatel
Rok vydání
2012
ISBN
9788087575000
EAN
9788087575000
Sedmá z řady kuchařek z Edice Apetit, Ryby a plody moře, nabízí na 150 čerstvých receptů jak péct, grilovat a smažit ryby a filety vcelku, nakládat a marinovat, vařit polévky a jídla bez kostí, využívat konzervované ryby a zpracovat plody moře.
Z receptů a doporučení si vyberou ti, kteří s rybami a mořskými plody teprve chtějí začít i ti, kteří je už dávno pravidelně připravují a hledají nové nápady. Lovte a vařte s chutí!
Ostatní s tímto titulem kupují:
Légl Miroslav
346 Kč
389 Kč ušetříte 43 Kč
Hrevušová Radka
88 Kč
99 Kč ušetříte 11 Kč
Lucque Riccardo
444 Kč
499 Kč ušetříte 55 Kč
355 Kč
399 Kč ušetříte 44 Kč
Bothe Carsten
266 Kč
299 Kč ušetříte 33 Kč
Kolektiv autorů
159 Kč
179 Kč ušetříte 20 Kč
Kuranova Kateřina
70 Kč
79 Kč ušetříte 9 Kč
Tscharner Gisula
266 Kč
299 Kč ušetříte 33 Kč
Trnková Klára
168 Kč
189 Kč ušetříte 21 Kč
Eva Francová
311 Kč
349 Kč ušetříte 38 Kč
Eva Francová
266 Kč
299 Kč ušetříte 33 Kč
Jan Libor
177 Kč
199 Kč ušetříte 22 Kč
-
Položka byla přidána do košíku.