Jaro - Svěží jídla ze sezónních surovin (Edice Apetit)
Dostupnost
skladem
Vydavatel
Rok vydání
2016
ISBN
9788087575499
EAN
9788087575499
Časopis Apetit uvádí další řadu kuchařek - edici Sezonní recepty, kterými reaguje na boom farmářských trhů a reflektuje trend vaření z lokálních a místních surovin.
V první ze čtyř plánovaných kuchařek - JARO - najdete recepty na každý den v měsících březnu, dubnu a květnu. V hlavní roli bude zářit sezonní zelenina, jako je baby špenát, chřest, křupavé saláty, plané rostliny… Nebudou chybět ani pokrmy s jehněčím masem, rybami či vejci, anebo dezerty s rebarborou či jahodami.
Kuchařka má 160 stran a obsahuje víc než 100 receptů - testovaných v redakční kuchyni časopisu Apetit a vyladěných k dokonalosti. Kromě receptů v knize najdete tipy na pěstování zeleniny a ovoce, pranostiky, pokrmy vztahující se nejrůznějším svátkům a jiným významným dnům (např. špenátovou polévku na Zelený čtvrtek, kopřivovou nádivku na Velikonoce atd.), přehledy sezonních surovin, tipy na nákupy na trhu atd.
Podle autorky kuchařek edice Sezonní recepty Stáni Moravcové ml. půjde o "moderní lidový kalendář se super recepty".
Vařit podle sezony a z lokálních surovin už uměly naše babičky, dnes to tak dělají šéfkuchaři v nejlepších restauracích. Díky našim receptům s tím můžete začít i vy. Tak hurá na trh a pak rychle do kuchyně!
Ostatní s tímto titulem kupují:
Kubrová Lucie
355 Kč
399 Kč ušetříte 44 Kč
Vaněk Roman
320 Kč
359 Kč ušetříte 39 Kč
Svenja Jelen, Simon Knittel, Emil Levy Z. Schramm
266 Kč
299 Kč ušetříte 33 Kč
Zemanová Hana
533 Kč
599 Kč ušetříte 66 Kč
Tscharner Gisula
266 Kč
299 Kč ušetříte 33 Kč
Hrevušová Radka
174 Kč
195 Kč ušetříte 21 Kč
Buhner Stephen Harrod
444 Kč
499 Kč ušetříte 55 Kč
Dunlop Kerryann
238 Kč
267 Kč ušetříte 29 Kč
Klíma Petr
400 Kč
449 Kč ušetříte 49 Kč
Doležalová Alena
111 Kč
125 Kč ušetříte 14 Kč
355 Kč
399 Kč ušetříte 44 Kč
neuveden
159 Kč
179 Kč ušetříte 20 Kč
-
Položka byla přidána do košíku.