Znovuobjevené recepty
Dostupnost
skladem
Vydavatel
Rok vydání
2009
ISBN
9788090443600
EAN
9788090443600
Tuto kuchařku doporučuje Asociace hotelů a restaurací České republiky.
Kniha Znovuobjevené recepty je zaměřená na hovězí, telecí a vepřové maso. Především na ty části, které jsou tak trochu opomíjené, ale z kterých si připravíte neuvěřitelné lahůdky. Dozvíte se, jak máte uvařit například hovězí oháňku s perníkovou omáčkou, hovězí líčka s bramborovou kaší, skvělý guláš z hovězí kližky, telecí brzlík, který je desetiletí gurmánskou specialitou exkluzivních restaurací, tafelspitz se zeleninou nebo výbornou domácí sekanou.Recepty, které zde najdete přinášejí nové pohledy na mnohdy již „zapomenutá jídla“, která se dříve často objevovala na jídelních lístcích, a která dnes kreativní kuchaři znovu v celém světě vracejí do svých restaurací jako kulinářské skvosty. Autorka spolupracovala s předními českými šéfkuchaři - Jiřím Králem, Radkem Šubrtem, Jaroslavem Sapíkem a Ladislavem Doušou.
Ostatní s tímto titulem kupují:
Hrevušová Radka
177 Kč
199 Kč ušetříte 22 Kč
355 Kč
399 Kč ušetříte 44 Kč
355 Kč
399 Kč ušetříte 44 Kč
Borowiec Pavel,Titzlová Marcela
444 Kč
499 Kč ušetříte 55 Kč
Gregorová Vlasta
213 Kč
239 Kč ušetříte 26 Kč
355 Kč
399 Kč ušetříte 44 Kč
van Gils Slavíková Mirka
382 Kč
429 Kč ušetříte 47 Kč
Kalina Dáša
196 Kč
220 Kč ušetříte 24 Kč
Třešňák Martin,Třešňák ml. Martin,Třešňáková Renata
239 Kč
268 Kč ušetříte 29 Kč
355 Kč
399 Kč ušetříte 44 Kč
Doležalová Alena
266 Kč
299 Kč ušetříte 33 Kč
Soukupová Jitka
115 Kč
129 Kč ušetříte 14 Kč
-
Položka byla přidána do košíku.