Zařazeno v kategoriích: OSTATNÍ, BELETRIE, KUCHAŘKY

Znovuobjevené recepty

Filipová Eva

Dostupnost
skladem
Vydavatel
Rok vydání
2009
ISBN
9788090443600
EAN
9788090443600
Tuto kuchařku doporučuje Asociace hotelů a restaurací České republiky. Kniha Znovuobjevené recepty je zaměřená na hovězí, telecí a vepřové maso. Především na ty části, které jsou tak trochu opomíjené, ale z kterých si připravíte neuvěřitelné lahůdky. Dozvíte se, jak máte uvařit například hovězí oháňku s perníkovou omáčkou, hovězí líčka s bramborovou kaší, skvělý guláš z hovězí kližky, telecí brzlík, který je desetiletí gurmánskou specialitou exkluzivních restaurací, tafelspitz se zeleninou nebo výbornou domácí sekanou.Recepty, které zde najdete přinášejí nové pohledy na mnohdy již „zapomenutá jídla“, která se dříve často objevovala na jídelních lístcích, a která dnes kreativní kuchaři znovu v celém světě vracejí do svých restaurací jako kulinářské skvosty. Autorka spolupracovala s předními českými šéfkuchaři - Jiřím Králem, Radkem Šubrtem, Jaroslavem Sapíkem a Ladislavem Doušou.
Znovuobjevené recepty

400 Kč

449 Kč ušetříte 49 Kč


Ostatní s tímto titulem kupují:

Kniha o pivu

Kniha o pivu

Famózní!

Famózní!

Zdravé cukroví

Zdravé cukroví

  1. Položka byla přidána do košíku.

Menu