Jak funguje jídlo: Co jíme, když jíme
Dostupnost
skladem
Vydavatel
Rok vydání
2018
ISBN
9788075495853
EAN
9788075495853
Srozumitelný, přehledný průvodce fakty o potravinách a výživě. Přibližuje klíčové koncepce o jídle a zabývá se různými teoriemi, které potraviny nám prospívají a které ne.
Graficky poutavě upravená publikace zkoumá to dobré, to špatné i to matoucí o potravinách, probírá i trendy ve výživě. Přečtěte si, co jsou to antioxidanty, zjistěte, co s vaším tělem udělají superpotraviny, poučte se, proč je nebezpečné znovu ohřívat rýži.
Kniha pokrývá širokou škálu témat, od diet k nesnášenlivosti lepku a vyvrací řadu běžných mýtů o jídle. Vysvětluje, jaké jsou zásady dobré výživy, probírá jednotlivé skupiny potravin, srovnává organické a průmyslově zpracované potraviny. Sleduje historii výroby potravin a organického zemědělství, způsob dopravy potravin, vysvětluje i to, co znamená doporučené datum spotřeby.
Kniha je poutavým průvodcem čtenáře, pomůže mu pochopit skryté biologické účinky běžných potravin pomocí vědeckého rozboru a odhalí sílu různých druhů jídla a pití.
Ostatní s tímto titulem kupují:
neuveden
204 Kč
229 Kč ušetříte 25 Kč
Bohdalová Jiřina,Kopecká Slávka
248 Kč
279 Kč ušetříte 31 Kč
67 Kč
75 Kč ušetříte 8 Kč
Hasalová Soňa
133 Kč
149 Kč ušetříte 16 Kč
355 Kč
399 Kč ušetříte 44 Kč
Alborghetti Roberto
400 Kč
449 Kč ušetříte 49 Kč
Wandmaker Helmut
187 Kč
210 Kč ušetříte 23 Kč
Doležalová Alena
266 Kč
299 Kč ušetříte 33 Kč
Pospíšil Matěj
355 Kč
399 Kč ušetříte 44 Kč
Drake Bill
266 Kč
299 Kč ušetříte 33 Kč
Sýkora Petr,Wagnerová Magdalena
266 Kč
299 Kč ušetříte 33 Kč
Růžena Milatová, Marek Novotný
141 Kč
158 Kč ušetříte 17 Kč
-
Položka byla přidána do košíku.