Zrno je grunt - Moderní recepty s použitím tradičních odrůd
Dostupnost
rozebráno
Vydavatel
Rok vydání
2016
ISBN
9788024930220
EAN
9788024930220
Objevte blahodárné účinky a skvělou chuť nejrůznějších odrůd zrn, které naši předci běžně začleňovali do svého jídelníčku! Pokud vás zajímá, k čemu se hodí proso, kamut, quinoa nebo pohanka, jak si jednoduše připravit domácí granolu či skvělý salát s kuskusem, fíky a kozím sýrem, je tato kniha přesně pro vás.
Ostatní s tímto titulem kupují:
Hlaváček Honza Žanek
265 Kč
298 Kč ušetříte 33 Kč
355 Kč
399 Kč ušetříte 44 Kč
400 Kč
449 Kč ušetříte 49 Kč
Růt Pavel
354 Kč
398 Kč ušetříte 44 Kč
Horecká Zdenka, Horecký Vladimír
320 Kč
359 Kč ušetříte 39 Kč
Tůma Jaroslav
311 Kč
349 Kč ušetříte 38 Kč
Karina Havlů
266 Kč
299 Kč ušetříte 33 Kč
Doležal Vladimír, Doležalová Alena
355 Kč
399 Kč ušetříte 44 Kč
Deaconová Carol
311 Kč
349 Kč ušetříte 38 Kč
Zunner Marianne
159 Kč
179 Kč ušetříte 20 Kč
Eva Francová
293 Kč
329 Kč ušetříte 36 Kč
Svatava Vašková
311 Kč
349 Kč ušetříte 38 Kč
-
Položka byla přidána do košíku.