Zařazeno v kategoriích: BELETRIE, KUCHAŘKY

Atlas chutí Čech, Moravy a Slezska - Regionální kuchařka

Pospěchová Petra

Dostupnost
skladem
Vydavatel
Počet stran
320
Rok vydání
2023
Formát
17x24 cm
ISBN
978-80-88244-31-8
EAN
9788088244318
Každý tuzemský region má recepty, které jsou jedinečné. Jihočeské knedlíky s borůvkovým žahourem, podkrkonošské kyselo, valašský skopový guláš, ornamentální chodské koláče, smažený chřest z jihu Moravy nebo patenty s oskerušovými povidly ze Slovácka. Domácí strava je proti té restaurační osobní, spojená s konkrétními lidmi a příběhy. Stojí na běžně dostupných a lokálních surovinách a obvykle nevyžaduje složité postupy. Poznejte chuťový místopis Čech, Moravy a Slezska: 13 kapitol podle tuzemských etnografických regionů včetně představení základních surovin 135 receptů na polévky, hlavní jídla i sladké, pokrmy všední i sváteční 40 tipů na výlety do přírody i za gastronomickými zážitky včetně map 13 stále živých regionálních tradic z Valašska, Slovácka, Brna, Haná, Slezska, Podkrkonoší, Horácka, Polabí, Prahy, Jižní Čechy, Šumavy, Chodska a Sudet.
Atlas chutí Čech, Moravy a Slezska - Regionální kuchařka

622 Kč

699 Kč ušetříte 77 Kč


Ostatní s tímto titulem kupují:

  1. Položka byla přidána do košíku.

Menu