Zvěřina
Dostupnost
skladem
Vydavatel
Počet stran
64
Rok vydání
2022
Formát
16x20 cm
ISBN
978-80-7541-255-3
EAN
9788075412553
Vaření ze zvěřiny už dávno není výsadou myslivců. Dnes se dá jelení, srnčí či kančí maso sehnat třeba online. Zvěřina je totiž velmi ekologické maso: zvěř žije ve volné přírodě, konzumuje jen to, co jí chutná. Maso je libové a neobsahuje stresové hormony. A příprava zvěřiny vůbec není tak složitá, jak byste si možná představovali. Tato kuchařka kromě klasických a moderních receptů nabízí i důležité tipy a triky. Kromě pečení představí i přípravu trhaného masa, burgerů či wrapů, nezapomíná ani na silný zvěřinový vývar.
Ostatní s tímto titulem kupují:
Clevenger Lara,Gorsky Faith
382 Kč
429 Kč ušetříte 47 Kč
Ernyeiová Andrea,Šulcová Pavlína
356 Kč
400 Kč ušetříte 44 Kč
Skopová Kamila
307 Kč
345 Kč ušetříte 38 Kč
Trnková Klára
62 Kč
69 Kč ušetříte 8 Kč
Nývltová Kamila
88 Kč
99 Kč ušetříte 11 Kč
Nikola Mrázová
329 Kč
369 Kč ušetříte 41 Kč
Kristýna Bubeníková
311 Kč
349 Kč ušetříte 38 Kč
Kindlová Monika
533 Kč
599 Kč ušetříte 66 Kč
Laska Stephanie,Laska William
382 Kč
429 Kč ušetříte 47 Kč
neuveden
177 Kč
199 Kč ušetříte 22 Kč
Bělohlávková Simona,Karolová Kateřina,Zákostelecká Dana,Gregora Martin
355 Kč
399 Kč ušetříte 44 Kč
Vladimíra Havlová, Simona Kratochvílová
204 Kč
229 Kč ušetříte 25 Kč
-
Položka byla přidána do košíku.