Domácí zabijačka
Dostupnost
skladem
Vydavatel
Počet stran
120
Rok vydání
2016
ISBN
978-80-209-0418-8
EAN
9788020904188
Podrobné postupy prací při domácí porážce prasete a bourání vepřových půlek na díly využitelné v kuchyni – text je doplněn názornými barevnými fotografiemi. Množství receptů na tradiční a oblíbené zabijačkové speciality a uzenářské výrobky, autoři vás seznámí i s možnostmi bezpečného konzervování přebytků.
Ostatní s tímto titulem kupují:
Růžena Milatová, Petr Wohl
204 Kč
229 Kč ušetříte 25 Kč
Judita Tkáčová, Eliška Pivrncová, Petra Kuřátková, Tereza Vrábelová
355 Kč
399 Kč ušetříte 44 Kč
Petra Střelecká
436 Kč
490 Kč ušetříte 54 Kč
Kuranova Kateřina
320 Kč
359 Kč ušetříte 39 Kč
Hager Christine,Reihn Ulrike
177 Kč
199 Kč ušetříte 22 Kč
Frenkiel David, Vindahl Luise
489 Kč
549 Kč ušetříte 60 Kč
Nikola Mrázová
329 Kč
369 Kč ušetříte 41 Kč
Denková Martina
177 Kč
199 Kč ušetříte 22 Kč
Alena Anežka Gajdušková
328 Kč
368 Kč ušetříte 40 Kč
436 Kč
490 Kč ušetříte 54 Kč
Clevenger Lara,Gorsky Faith
382 Kč
429 Kč ušetříte 47 Kč
Ramsay Gordon
533 Kč
599 Kč ušetříte 66 Kč
-
Položka byla přidána do košíku.