Fermentace
Dostupnost
skladem
Vydavatel
Počet stran
272
Rok vydání
2021
ISBN
9788027131525
EAN
9788027131525
Co má společného váš oblíbený farmářský sýr s kváskovým chlebem s křupavou kůrčičkou, sklenkou perlivého domácího zázvorového piva nebo miskou marinovaných oliv? Odpověď zní, že jde ve všech případech o produkty fermentace – procesu, jímž se s pomocí „hodných“ bakterií uchovávají potraviny a proměňují se v jedinečně lahodné pokrmy a nápoje, které pozoruhodným způsobem prospívají našemu zdraví.
Díky rostoucímu povědomí o tom, jak zásadně jídla bohatá na probiotika působí na naši fyzickou a duševní pohodu, dnes prastaré umění fermentace prochází obrodou. Když vezmete v úvahu ještě potěšení z domácí výroby fermentovaných potravin a její jednoduchost a hospodárnost, není divu, že si mačkáním, nakládáním a lahvováním prošlapáváme cestu ke zdravějšímu zažívání a hlubšímu vztahu k vlastní výživě.
Průkopnice na poli přirozených potravin Holly Davisová se s námi v této rozsáhlé sbírce dělí o více i méně známé recepty a o svou moudrost a zkušenosti nabyté během více než 40 let výuky fermentačních technik po celém světě. Díky jejímu laskavému a svědomitému vedení si jistě doma najdete místo na jeden či více fermentovaných výrobků, které rozezpívají vaše srdce i žaludek.
Ostatní s tímto titulem kupují:
Lankašová Taťána, Vohralíková Miroslava (Fotograf);
196 Kč
220 Kč ušetříte 24 Kč
355 Kč
399 Kč ušetříte 44 Kč
88 Kč
99 Kč ušetříte 11 Kč
von Cramm Dagmar
159 Kč
179 Kč ušetříte 20 Kč
Barilla Academia,
266 Kč
299 Kč ušetříte 33 Kč
Vybíralová Helena (Autor),
311 Kč
349 Kč ušetříte 38 Kč
Barilla Academia, Čížek Martin (Překladatel);
311 Kč
349 Kč ušetříte 38 Kč
Vybíralová Helena,
144 Kč
162 Kč ušetříte 18 Kč
Trenchiová Cinzia, Čížek Martin (Překladatel);
266 Kč
299 Kč ušetříte 33 Kč
Winterová Kateřina (Autor), Rybová Linda (Autor),
355 Kč
399 Kč ušetříte 44 Kč
Richter Ondřej
532 Kč
598 Kč ušetříte 66 Kč
Frej David (Autor), Zrůstková Radmila (Autor),
329 Kč
369 Kč ušetříte 41 Kč
-
Položka byla přidána do košíku.