Parmigiano-Reggiano - 50 snadných receptů s parmazánem
Dostupnost
skladem
Vydavatel
Počet stran
128
Rok vydání
2015
ISBN
978-80-206-1545-9
EAN
9788020615459
Academia Barilla, mezinárodní centrum s úkolem šířit italskou gastronomii, pečlivě vybrala pro tuto knihu 50 receptů s parmazánem. Od lehkých a aromatických předkrmů přes první chody nebo polévky, carpaccia, hlavní jídla až po zeleninové přílohy, pečivo a neobvyklé dezerty.
Ostatní s tímto titulem kupují:
204 Kč
229 Kč ušetříte 25 Kč
Trnková Klára
62 Kč
69 Kč ušetříte 8 Kč
399 Kč
448 Kč ušetříte 49 Kč
Tuháčková Dana
533 Kč
599 Kč ušetříte 66 Kč
Černá Janina
329 Kč
369 Kč ušetříte 41 Kč
Marie Janků-Sandtnerová, František Janků
444 Kč
499 Kč ušetříte 55 Kč
Veronika Zemanová
444 Kč
499 Kč ušetříte 55 Kč
399 Kč
448 Kč ušetříte 49 Kč
293 Kč
329 Kč ušetříte 36 Kč
45 Kč
50 Kč ušetříte 6 Kč
Kolektiv autorů
355 Kč
399 Kč ušetříte 44 Kč
Kortus Martin, Trundová Jana
266 Kč
299 Kč ušetříte 33 Kč
-
Položka byla přidána do košíku.