Fermentované potraviny ke každému jídlu
Dostupnost
skladem
Vydavatel
Počet stran
192
Rok vydání
2023
Formát
16x24 cm
ISBN
978-80-88428-18-3
EAN
9788088428183
Lidé opět objevují výrobu, chuť a přínosy potravin s živými kulturami. Fermentované výrobky od jogurtu přes kysané zelí až po kombuchu si získaly na popularitě. A naprosto právem!
Najdete v nich nejen zdraví obecně prospěšná probiotika, ale také báječně chutnají. Nejspíš tušíte, že byste je jíst měli, ale možná tápete, jak je snadno zařadit do každodenního jídelníčku. Tato kuchařka váš problém vyřeší.
Ostatní s tímto titulem kupují:
Veselková Tereza
400 Kč
449 Kč ušetříte 49 Kč
45 Kč
50 Kč ušetříte 6 Kč
Puckette Madeline, Hammack Justin
614 Kč
690 Kč ušetříte 76 Kč
Liptai Zoltán
204 Kč
229 Kč ušetříte 25 Kč
Tom Grimm
444 Kč
499 Kč ušetříte 55 Kč
Maršálek Josef
1.237 Kč
1.390 Kč ušetříte 153 Kč
Dvořák Adam
355 Kč
399 Kč ušetříte 44 Kč
Lužná Dagmar
88 Kč
99 Kč ušetříte 11 Kč
Dufek Oldřich
115 Kč
129 Kč ušetříte 14 Kč
Charyparová Jitka
400 Kč
449 Kč ušetříte 49 Kč
Skopová Kamila
307 Kč
345 Kč ušetříte 38 Kč
115 Kč
129 Kč ušetříte 14 Kč
-
Položka byla přidána do košíku.