Creme brulée a panna cotta - Svěží i hřejivé
Dostupnost
rozebráno
Vydavatel
Rok vydání
2016
ISBN
9788024929767
EAN
9788024929767
Ať již preferujete creme brulée, dezert, který celosvětově proslavil film Amélie z Montmartru, nebo jemnou smetanovou panna cottu, tato kniha s více než 50 recepty vám přináší mnoho slaných i sladkých variací pro přípravu rafinovaného dezertu či slaného pohoštění.
Ostatní s tímto titulem kupují:
Hrubešová Karolína Katchaba
177 Kč
199 Kč ušetříte 22 Kč
329 Kč
369 Kč ušetříte 41 Kč
Trnková Klára
142 Kč
159 Kč ušetříte 17 Kč
Růžena Milatová, Marek Novotný
141 Kč
158 Kč ušetříte 17 Kč
Ursel Bühringová
266 Kč
299 Kč ušetříte 33 Kč
Schlaipfer Michael
88 Kč
99 Kč ušetříte 11 Kč
Dunlop Kerryann
238 Kč
267 Kč ušetříte 29 Kč
Pospěchová Petra
355 Kč
399 Kč ušetříte 44 Kč
Alborghetti Roberto
400 Kč
449 Kč ušetříte 49 Kč
Binder Egon
159 Kč
179 Kč ušetříte 20 Kč
Ottolenghi Yotam
444 Kč
499 Kč ušetříte 55 Kč
Vaněk Roman
320 Kč
359 Kč ušetříte 39 Kč
-
Položka byla přidána do košíku.