Udírny a uzení
Dostupnost
skladem
Vydavatel
Počet stran
112
Rok vydání
2005
Formát
130×190
ISBN
80-247-1261-X
EAN
9788024712611
Uzení je tradiční a oblíbený postup zpracování masa. V naší knize najdete informace nejen o druzích, možnostech a využití domácích udíren, ale i o správných postupech uzení. Zjistíte také, jak správně maso na uzení nasolit, okořenit, naložit do láku a připravit. Nabízíme vám recepty na přípravu různých druhů červených mas, drůbeže, domácích uzenin, ryb i zvěřiny.V knize najdete: způsoby uzení, druhy udíren, uzení masa a masných výrobků, uzení ryb.
Ostatní s tímto titulem kupují:
355 Kč
399 Kč ušetříte 44 Kč
Mičanová Daniela
177 Kč
199 Kč ušetříte 22 Kč
Alborghetti Roberto
400 Kč
449 Kč ušetříte 49 Kč
Carpender Dana
400 Kč
449 Kč ušetříte 49 Kč
Bohdalová Jiřina,Kopecká Slávka
248 Kč
279 Kč ušetříte 31 Kč
355 Kč
399 Kč ušetříte 44 Kč
Ursel Bühringová
266 Kč
299 Kč ušetříte 33 Kč
Lexová Viola, Stanitzok Nico
311 Kč
349 Kč ušetříte 38 Kč
355 Kč
399 Kč ušetříte 44 Kč
Trnková Klára
62 Kč
69 Kč ušetříte 8 Kč
Augustín Jozef
212 Kč
238 Kč ušetříte 26 Kč
Merz Lena,Schäflein Annina
177 Kč
199 Kč ušetříte 22 Kč
-
Položka byla přidána do košíku.