Zařazeno v kategoriích: OSTATNÍ, BELETRIE, KUCHAŘKY

Sváteční menu od polévky po dezert (Edice Apetit)

Dostupnost
skladem
Vydavatel
Rok vydání
2014
ISBN
9788087575215
EAN
9788087575215
17. kuchařka z Edice Apetit Ve čtyřech tematicky rozdělených kapitolách vám nabízíme 103 receptů na dokonale vyladěná menu o několika chodech a pro každou příležitost - klasiku na neděli, na Velikonoce, vánoční svátky, svatbu, Nový rok i menu, které zvládnete uvařit na chalupě, či pořádnou hostinu pod širým nebem. Jedno menu je klasické a hotové do 30 minut, další nové a svěží, jiné opulentní… Recepty si tu vyberou všichni - začátečníci i pokročilí, milovníci české i světové kuchyně a pamatujeme i na vegetariány. Kuchařka je rozdělena do 4 větších kapitol: na rodinný oběd (klasika s pečeným kuřetem, menu podle šéfkuchaře, Svátky (Vánoce, Velikonoce, Nový rok), S přáteli u stolu (Valentýn, Silvestr, dámská jízda, BBQ) a Letem světem - menu inspirované cizinou (italské menu, francouzské, mexické, americké díkuvzdání, španělské tapas, oslava čínského nového roku…).
Sváteční menu od polévky po dezert (Edice Apetit)

355 Kč

399 Kč ušetříte 44 Kč


Ostatní s tímto titulem kupují:

Ketodieta

Ketodieta

Staročeský perník

Staročeský perník

  1. Položka byla přidána do košíku.

Menu