The Best of Apetit IV. - Česko & Slovensko
Dostupnost
skladem
Vydavatel
Rok vydání
2018
ISBN
9788087575871
EAN
9788087575871
Oslavujete stejně jako my v redakci Apetitu nejraději dobrým jídlem? Tak využijte 100. výročí založení Československa hostinou z toho nejlepšího, co společná historie nabízí. V naší nové kuchařce najdete přes 160 receptů. Začínáme v časech první republiky, kterou považujeme za zlatý věk české kuchyně, následují jídla z období před listopadem, kdy jen um a tvořivost maminek a babiček dokázaly zastřít, že regály obchodů zejí prázdnotou, a i přes zoufalý sortiment obchodů se na domácích stolech objevovalo víc než jen tehdy rozšířené UHO. Posledním střípkem z historie jsou recepty 21. století, v nichž ožívají polozapomenuté suroviny i receptury ve svěžích nových kombinacích inspirovaných kuchyněmi celého světa. K tomu jsme ještě přidali výlet na venkov, kde to voní prázdninami a babiččinými koláči, a cestu do města, v němž se snoubí elegantní styl s rychlým tempem, a tak tu najdete recepty na neděli i všední den. Vařte, pečte a slavte s námi!
V kuchařce The Best of Česko & Slovensko najdete kapitoly:
Zlatý věk
Kupředu levá!
Venkovská idyla
Městské radovánky
Nové možnosti
Ostatní s tímto titulem kupují:
Břízová Joza, Klimentová Maryna a kolektiv
355 Kč
399 Kč ušetříte 44 Kč
Faktor Viktor
355 Kč
399 Kč ušetříte 44 Kč
Faktor Viktor
355 Kč
399 Kč ušetříte 44 Kč
Chmelíková Hana
261 Kč
293 Kč ušetříte 32 Kč
Kolektiv autorů
159 Kč
179 Kč ušetříte 20 Kč
355 Kč
399 Kč ušetříte 44 Kč
Faktor Viktor
355 Kč
399 Kč ušetříte 44 Kč
Janíková Dita, Beyrová Aneta
320 Kč
359 Kč ušetříte 39 Kč
Vaněk Roman
409 Kč
459 Kč ušetříte 50 Kč
Faktor Viktor
311 Kč
349 Kč ušetříte 38 Kč
266 Kč
299 Kč ušetříte 33 Kč
Korečková Květa
200 Kč
225 Kč ušetříte 25 Kč
-
Položka byla přidána do košíku.