Diety ve školních jídelnách 2
Dostupnost
rozebráno
Vydavatel
Počet stran
264
Rok vydání
2019
Formát
148x210
ISBN
978-80-7496-429-9
EAN
9788074964299
Dietní stravování nabývá na společenském významu a promítá se i do práce školních jídelen. V praxi se však jeho zavádění často neobejde bez komplikací a vzniká kolem něj řada otázek. Tato publikace vznikla za spolupráce zkušených autorek a nutričních terapeutek rozumějících problematice školního stravování. Předkládá čtenáři 132 receptů, které jsou upraveny podle potřeb strávníků s dietou bezlepkovou, šetřící, bezmléčnou, diabetickou, bezvaječnou i speciální. Tvoří tak komplexní a praktickou příručku pro kuchařky i vedoucí školních jídelen a představuje krok kupředu v oblasti dietního stravování ve školních jídelnách.
Ostatní s tímto titulem kupují:
Švorcová Alžbeta
266 Kč
299 Kč ušetříte 33 Kč
Muss Claus, Buess-Kovács Heike,
248 Kč
279 Kč ušetříte 31 Kč
Kaye Alexa
115 Kč
129 Kč ušetříte 14 Kč
Bassford Katherine
115 Kč
129 Kč ušetříte 14 Kč
Kohout Pavel
53 Kč
59 Kč ušetříte 6 Kč
Kořínková Lenka
231 Kč
259 Kč ušetříte 28 Kč
Doležalová Alena
223 Kč
250 Kč ušetříte 28 Kč
Elinav Eran, Segal Eran
320 Kč
359 Kč ušetříte 39 Kč
Bogdanova Natálie
265 Kč
298 Kč ušetříte 33 Kč
-
Položka byla přidána do košíku.