Domácí sýry, 2. rozšířené vydání
Dostupnost
rozebráno
Vydavatel
Počet stran
160
Rok vydání
2018
Formát
167 x 225 mm
ISBN
978-80-2642-002-6
EAN
9788026420026
Podle této knihy se naučíte vyrábět mnoho druhů domácích sýrů. Nepotřebujete vlastní krávy, kozy ani ovce, nemusíte bydlet na statku. Stačí se jen řídit pokyny zkušené autorky, sehnat si doporučované pomůcky a přísady a pečlivě dodržovat postupy. Vyrobíte si sýry jak s českou tradicí, tak i sýry zahraničního původu, dozvíte se, kam můžete v Evropě vyrazit na statky se sýrovou turistikou, a naleznete zde hodně zajímavých receptů, v nichž uplatníte své sýrové výrobky. Vše je doplněno názornými fotografiemi.
Ostatní s tímto titulem kupují:
Wandmaker Helmut
187 Kč
210 Kč ušetříte 23 Kč
Oliver Jamie
578 Kč
649 Kč ušetříte 71 Kč
Petra Rubášová
222 Kč
249 Kč ušetříte 27 Kč
Gajdušková Alena Anežka
381 Kč
428 Kč ušetříte 47 Kč
Beranbaumová Levyová Rose
533 Kč
599 Kč ušetříte 66 Kč
Schlaipfer Michael
88 Kč
99 Kč ušetříte 11 Kč
DJ BBQ
238 Kč
267 Kč ušetříte 29 Kč
355 Kč
399 Kč ušetříte 44 Kč
489 Kč
549 Kč ušetříte 60 Kč
Blanka Malchárková
311 Kč
349 Kč ušetříte 38 Kč
Pospíšil Matěj
355 Kč
399 Kč ušetříte 44 Kč
Doležalová Alena
266 Kč
299 Kč ušetříte 33 Kč
-
Položka byla přidána do košíku.