Bible domácího pečení
Dostupnost
skladem
Vydavatel
Rok vydání
2021
ISBN
9788024275444
EAN
9788024275444
Již podruhé vychází kompletní „učebnice“ domácího pečení. Kromě klasického chleba nebo ciabatty si připravíte muffiny, challu, pizzu, vícezrnné chleby, žemle, bagely nebo briošky. U každého receptu autorka srozumitelně vysvětlila taje technologie a připojila finesy profesionálů. Nechybějí ani rady, které vyřeší všechny problémy: jak na dokonale vykynutém bochníku utvořit zářezy tak, aby neklesl. Jak odhadnout, kdy je těsto ideálně vykynuté. Jak poznat, kdy je chléb pečený, nebo jak zabránit přichycení spodní kůrky.
Ostatní s tímto titulem kupují:
Hasalová Soňa
133 Kč
149 Kč ušetříte 16 Kč
Gajdušková Alena Anežka,Zíbrt Čeněk
221 Kč
248 Kč ušetříte 27 Kč
Iva Veselá
240 Kč
269 Kč ušetříte 30 Kč
142 Kč
159 Kč ušetříte 17 Kč
Valter Karel
320 Kč
359 Kč ušetříte 39 Kč
Novosádová Kateřina
311 Kč
349 Kč ušetříte 38 Kč
Veselá Petra Davies
711 Kč
799 Kč ušetříte 88 Kč
355 Kč
399 Kč ušetříte 44 Kč
Wandmaker Helmut
187 Kč
210 Kč ušetříte 23 Kč
Trnková Klára
62 Kč
69 Kč ušetříte 8 Kč
Fritzsche Doris,Szwillus Marlisa
266 Kč
299 Kč ušetříte 33 Kč
Weberová Anne-Katrin
355 Kč
399 Kč ušetříte 44 Kč
-
Položka byla přidána do košíku.