Sedm způsobů jak se radovat z jídla
Dostupnost
skladem
Vydavatel
Rok vydání
2021
Formát
200 x 230
ISBN
978-80-7597-882-0
EAN
9788075978820
V sedmi kapitolách vás kuchař a publicista Hugo Hromas seznámí se svými oblíbenými recepty, k nimž si vytvořil osobní vztah. Ve svém vyprávění a vzpomínkách vás provede sedmi způsoby, jak tato jídla připravit, a kuchyněmi, kterými prošel. Objevíte krásy a nástrahy tradiční arabské, italské i české kuchyně a kromě úryvků z deníku kuchaře na cestách se můžete těšit i na praxí prověřené poctivé recepty. Zkrátka zapomeňte na všechno kolem a udělejte si jednoduché a dobré jídlo!
Ostatní s tímto titulem kupují:
Alena Kolaříková
311 Kč
349 Kč ušetříte 38 Kč
Bremzen Anya von
368 Kč
413 Kč ušetříte 45 Kč
Kadlecová Kateřina,Maixnerová Eliška
444 Kč
499 Kč ušetříte 55 Kč
Eva Francová
355 Kč
399 Kč ušetříte 44 Kč
Dölle Alexander,Schocke Sarah
159 Kč
179 Kč ušetříte 20 Kč
Kinterová Jitka
168 Kč
189 Kč ušetříte 21 Kč
Pfannebecker Inga
159 Kč
179 Kč ušetříte 20 Kč
Repetto Virginia
88 Kč
99 Kč ušetříte 11 Kč
Vaněk Roman, Vaňková Jana
320 Kč
359 Kč ušetříte 39 Kč
Kocábová Marsha
266 Kč
299 Kč ušetříte 33 Kč
Vrzalová Radka
444 Kč
499 Kč ušetříte 55 Kč
Učňová Michaela
355 Kč
399 Kč ušetříte 44 Kč
-
Položka byla přidána do košíku.