Domácí jogurt, tvaroh a sýr
Dostupnost
skladem
Vydavatel
Počet stran
144
Rok vydání
2021
ISBN
978-80-7541-265-2
EAN
9788075412652
Vyrobit sýr dokáže každý!
Udělat si domácí mléčné výrobky? Není nic snadnějšího! Autorka této knížky má také jenom „docela normální“ kuchyň. S těmi nejjednoduššími pomůckami vyrábí jogurty, podmáslí, čerstvé či plísňové sýry, kořeněné tvrdé sýry a spoustu dalších věcí. V této knize vysvětluje různé metody zpracování mléka a představuje množství vyzkoušených receptů na vynikající přírodní produkty – bez zvýrazňovačů chuti, konzervačních látek a umělých aromat.
Připravte si s její knihou své vlastní domácí mléčné výrobky – přírodní a lahodné.
Ostatní s tímto titulem kupují:
Bellersen Quirini Cosima
698 Kč
784 Kč ušetříte 86 Kč
Walzová Anna
159 Kč
179 Kč ušetříte 20 Kč
Camie
311 Kč
349 Kč ušetříte 38 Kč
Kolektiv autorů
177 Kč
199 Kč ušetříte 22 Kč
Hromas Michal
444 Kč
499 Kč ušetříte 55 Kč
Ramsay Gordon
444 Kč
499 Kč ušetříte 55 Kč
Vrzalová Radka
302 Kč
339 Kč ušetříte 37 Kč
Šmíd Winterová Jana
320 Kč
359 Kč ušetříte 39 Kč
Gabriela Fatková, Andrea Königsmarková, Tereza Šlehoferová
444 Kč
499 Kč ušetříte 55 Kč
Urvashi Pitre
400 Kč
449 Kč ušetříte 49 Kč
Kolektiv
436 Kč
490 Kč ušetříte 54 Kč
Kocábová Marsha
266 Kč
299 Kč ušetříte 33 Kč
-
Položka byla přidána do košíku.