Obiloviny v lidské výživě
Dostupnost
skladem
Vydavatel
Počet stran
54
Místo vydání
Praha
Rok vydání
2015
Formát
A4
ISBN
978-80-87250-28-0
EAN
9788087250280
Publikace - Obiloviny v lidské stravě je souhrnem znalostí o obilovinách používaných v lidské stravě na počátku 21. století. Zahrnuje poznatky o historii pěstování obilovin, složení jejich zrna a benefity a rizika jejich konzumace. Všímá si chorob, které mohou souviset s konzumací gliadinu - součásti lepku obilovin. Na druhé straně jsou v textu rozebírány benefity cereální - obilné stravy - v jejím působení na lidskou výživu.
Publikace je společným dílem chemiků, potravinářů, lékařů a nutričních terapeutů.
Ing. Dany Gabrovská, Ph.D (PK ČR)
Ing. Ilona Hálová (ČZU Praha)
Mgr. Ing. Diana Chrpová (VOŠZ a SOŠ Praha)
Ing. Jarmila Ouhrabková (VÚPP)
Ing. Marcela Sluková, Ph.D (VŠCHT Praha)
Ing. Slavomíra Vavreinová, CSc. (VÚPP)
Ing. Oldřich Faměra, CSc. (ČZU Praha)
Doc. MUDr. Pavel Kohout, Ph.D (FTN Praha)
Doc. Ing. Jan Pánek, CSc (VŠCHT Praha)
Ing. Pavel Skřivan, CSc. (VŠCHT Praha)
Publikace České technologické platformy pro potraviny.
Ostatní s tímto titulem kupují:
Terézia Vansová
666 Kč
748 Kč ušetříte 82 Kč
Cosima Bellersen Quirini
436 Kč
490 Kč ušetříte 54 Kč
Baudar Pascal
507 Kč
569 Kč ušetříte 63 Kč
Prakash Sheela
444 Kč
499 Kč ušetříte 55 Kč
Petra Hajzlerová, Pavel Ovsík
489 Kč
Belovičová Mária
172 Kč
193 Kč ušetříte 21 Kč
Formáčková Marie, Křížková Hana
444 Kč
499 Kč ušetříte 55 Kč
Kořínková Holas Lenka
248 Kč
279 Kč ušetříte 31 Kč
Ramsay Gordon
444 Kč
499 Kč ušetříte 55 Kč
Maťašovská Radka, Prokešová Nikola
355 Kč
399 Kč ušetříte 44 Kč
Kaufer Markus
311 Kč
349 Kč ušetříte 38 Kč
Lukas Kathryn, Peterson Shane
489 Kč
549 Kč ušetříte 60 Kč
-
Položka byla přidána do košíku.