Ryby na talíři
Dostupnost
skladem
Vydavatel
Počet stran
64
Rok vydání
2023
ISBN
978-80-7541-345-1
EAN
9788075413451
Rybí maso je zdravé, to je známá věc. A přitom není ryba jako ryba: Existují křehké, aromatické ryby s jemnou chutí jako pstruh, ale také intenzivně chutnající druhy jako losos nebo okoun. Některé mají pevné maso (např. mořčák), jiné se při tepelné úpravě začnou rozpadat na kousky nebo plátky, jako např. treska. Autor této kuchařky přináší nápadité recepty na rybí pokrmy a navíc důležité tipy, jak při nákupu poznat, zda je ryba čerstvá, a také, jak ji vyfiletovat, aby požitek z jídla nekazilo hledání kostí.
Ostatní s tímto titulem kupují:
Kynstlerová Martina
355 Kč
399 Kč ušetříte 44 Kč
Dagmar Heřtová
443 Kč
498 Kč ušetříte 55 Kč
van Gils Slavíková Mirka
489 Kč
549 Kč ušetříte 60 Kč
Maršálek Josef
1.237 Kč
1.390 Kč ušetříte 153 Kč
Sven-David Müller
204 Kč
229 Kč ušetříte 25 Kč
neuveden
45 Kč
50 Kč ušetříte 6 Kč
Babáček Pavel
129 Kč
145 Kč ušetříte 16 Kč
Dudashová Michelle
354 Kč
398 Kč ušetříte 44 Kč
Svobodová Lenka
355 Kč
399 Kč ušetříte 44 Kč
Roman Vaněk, Jana Vaňková
409 Kč
459 Kč ušetříte 50 Kč
Vaněk Roman, Vaňková Jana
409 Kč
459 Kč ušetříte 50 Kč
Lucie Dvořáková (Chez Lucie)
311 Kč
349 Kč ušetříte 38 Kč
-
Položka byla přidána do košíku.