Remoska v moderní i babiččině kuchyni
Dostupnost
rozebráno
Vydavatel
Počet stran
160
Rok vydání
2022
ISBN
978-80-7322-241-3
EAN
9788073222413
Remosku používaly už naše babičky, a co v ní upekly za dobroty... I v důsledku zdražování energií dnes prožívá remoska renezanci, uvádí se, že oproti klasické troubě má čtvrtinovou spotřebu elektrické energie. Nejen proto remoska začíná být v našich domácnostech čím dál více oblíbená. Můžeme v ní připravit pokrm pro celou rodinu v jedné nádobě, bez zbytečného nepořádku a mnohdy chutněji, než v klasické troubě. A je to praktický pomocník nejen do domácnosti, ale i na chatu, chalupu a všude tam, kde nemáme klasickou troubu.
Ostatní s tímto titulem kupují:
Vinická Magda
266 Kč
299 Kč ušetříte 33 Kč
Klára Trnková
62 Kč
69 Kč ušetříte 8 Kč
Petra Rubášová
266 Kč
299 Kč ušetříte 33 Kč
142 Kč
160 Kč ušetříte 18 Kč
Rawlings Hanka
355 Kč
399 Kč ušetříte 44 Kč
Beskydiarová Veronika
498 Kč
559 Kč ušetříte 61 Kč
Roman Vaněk, Jana Vaňková
320 Kč
359 Kč ušetříte 39 Kč
Trenchiová Cinzia
266 Kč
299 Kč ušetříte 33 Kč
Těhotnej kuchař
530 Kč
595 Kč ušetříte 65 Kč
Kolektiv autorů
355 Kč
399 Kč ušetříte 44 Kč
Kolektiv autorů
311 Kč
349 Kč ušetříte 38 Kč
Půhoný Josef
256 Kč
288 Kč ušetříte 32 Kč
-
Položka byla přidána do košíku.