Domácí sýry, 2. rozšířené vydání. Návody na výrobu a zajímavé recepty – naše i zahraniční
Dostupnost
skladem
Vydavatel
Počet stran
160
Rok vydání
2022
ISBN
978-80-2644-294-3
EAN
9788026442943
Podle této knihy se naučíte vyrábět mnoho druhů domácích sýrů. Nepotřebujete vlastní krávy, kozy ani ovce, nemusíte bydlet na statku. Stačí se jen řídit pokyny zkušené autorky, sehnat si doporučované pomůcky a přísady a pečlivě dodržovat postupy. Vyrobíte si sýry jak s českou tradicí, tak i sýry zahraničního původu, dozvíte se, kam můžete v Evropě vyrazit na statky se sýrovou turistikou, a naleznete zde hodně zajímavých receptů, v nichž uplatníte své sýrové výrobky. Vše je doplněno názornými fotografiemi.
Ostatní s tímto titulem kupují:
Kynstlerová Martina
355 Kč
399 Kč ušetříte 44 Kč
Vybíralová Helena
578 Kč
649 Kč ušetříte 71 Kč
Ruchser Diana
329 Kč
369 Kč ušetříte 41 Kč
Wagnerová Lucia
436 Kč
490 Kč ušetříte 54 Kč
Trnková Klára
62 Kč
69 Kč ušetříte 8 Kč
Trnková Klára
62 Kč
69 Kč ušetříte 8 Kč
Oliver Jamie
622 Kč
699 Kč ušetříte 77 Kč
Vinická Magda
266 Kč
299 Kč ušetříte 33 Kč
Liptai Zoltán
196 Kč
220 Kč ušetříte 24 Kč
Tuháčková Dana
533 Kč
599 Kč ušetříte 66 Kč
Jamie Oliver
622 Kč
699 Kč ušetříte 77 Kč
Dusyová Tanja, Kintrup Martin
489 Kč
549 Kč ušetříte 60 Kč
-
Položka byla přidána do košíku.