Toto nie je kuchárska kniha 2
Dostupnost
skladem
Vydavatel
Počet stran
264
Rok vydání
2021
ISBN
978-80-556-5329-7
EAN
9788055653297
Po úspešnej čítanke pre hladných, gurmánov a maškrtných prichádza autor s pokračovaním. Tentoraz predstavuje jedlá a pochutiny z celého sveta. Dozvieme sa, ako vznikol cisársky trhanec alebo dezert Eton mess, že cestoviny carbonara nevznikli v Taliansku, zistíme, čo je to vegemite alebo pastrami. Texty opäť dopĺňajú ilustrácie Martina Bajaníka, ktorý je aj autorom grafickej úpravy.
Ostatní s tímto titulem kupují:
Kaňka Petr
174 Kč
195 Kč ušetříte 21 Kč
Král Petr
222 Kč
249 Kč ušetříte 27 Kč
Reynolds Alastair
435 Kč
489 Kč ušetříte 54 Kč
Rayven Leisa
355 Kč
399 Kč ušetříte 44 Kč
Špaček Pavel
177 Kč
199 Kč ušetříte 22 Kč
Markus Valerij
436 Kč
490 Kč ušetříte 54 Kč
Melanie Harlow
311 Kč
349 Kč ušetříte 38 Kč
355 Kč
399 Kč ušetříte 44 Kč
Gordonová Jaimy
310 Kč
348 Kč ušetříte 38 Kč
Martina Eretová
355 Kč
399 Kč ušetříte 44 Kč
62 Kč
69 Kč ušetříte 8 Kč
Durand Jacky
266 Kč
299 Kč ušetříte 33 Kč
-
Položka byla přidána do košíku.