Toto nie je kuchárska kniha 2
Dostupnost
skladem
Vydavatel
Počet stran
264
Rok vydání
2021
ISBN
978-80-556-5329-7
EAN
9788055653297
Po úspešnej čítanke pre hladných, gurmánov a maškrtných prichádza autor s pokračovaním. Tentoraz predstavuje jedlá a pochutiny z celého sveta. Dozvieme sa, ako vznikol cisársky trhanec alebo dezert Eton mess, že cestoviny carbonara nevznikli v Taliansku, zistíme, čo je to vegemite alebo pastrami. Texty opäť dopĺňajú ilustrácie Martina Bajaníka, ktorý je aj autorom grafickej úpravy.
Ostatní s tímto titulem kupují:
Jodi Ellen Malpasová
400 Kč
449 Kč ušetříte 49 Kč
Wagnerová Magdalena
176 Kč
198 Kč ušetříte 22 Kč
Eames Nicholas
382 Kč
429 Kč ušetříte 47 Kč
Bařinová Jitka P.
196 Kč
220 Kč ušetříte 24 Kč
Guido Morselli
229 Kč
257 Kč ušetříte 28 Kč
Kulhánek Jiří
444 Kč
499 Kč ušetříte 55 Kč
Skřipský Marek
266 Kč
299 Kč ušetříte 33 Kč
Dever Joe
444 Kč
499 Kč ušetříte 55 Kč
Tvrdá Eva,
222 Kč
249 Kč ušetříte 27 Kč
Bruno Schulz
248 Kč
278 Kč ušetříte 31 Kč
Závacká Lucie
401 Kč
450 Kč ušetříte 50 Kč
Agnes Martin-Lugand
311 Kč
349 Kč ušetříte 38 Kč
-
Položka byla přidána do košíku.