Jarní a zimní zeleninové menu - brož.
Dostupnost
skladem
Vydavatel
Rok vydání
2010
ISBN
978-80-85936-64-3
EAN
9788085936643
Česká zelenina je náš národní poklad, který mnozí z nás nedoceňují a dávají přednost dovozním a exotickým druhům. Již naši předkové věděli, že pro zdraví je nejcennější to, co roste pěkně doma na zahrádce či políčku. Dnes dokazuje i vědecký výzkum po celém světě, že nejzdravější zelenina je ta, která vyrostla v našem blízkém okolí (pro nás, chcete-li, v Evropě) a byla sklizena ve své přirozené zralosti.
Ostatní s tímto titulem kupují:
Janáčková Laura, Hutnik Ondřej
355 Kč
399 Kč ušetříte 44 Kč
Steen Celine, Newman Joni M.
400 Kč
449 Kč ušetříte 49 Kč
Marianne Zunner
177 Kč
199 Kč ušetříte 22 Kč
Gergelyová Anikó
444 Kč
499 Kč ušetříte 55 Kč
Balonová Jana
142 Kč
159 Kč ušetříte 17 Kč
Dusyová Tanja
177 Kč
199 Kč ušetříte 22 Kč
Marta Kučíková
266 Kč
299 Kč ušetříte 33 Kč
Veselková Tereza
400 Kč
449 Kč ušetříte 49 Kč
Končitíková Gabriela
444 Kč
499 Kč ušetříte 55 Kč
Kolektiv autorů
195 Kč
219 Kč ušetříte 24 Kč
Suchý Vladimír, Kopecký Jaroslav,
266 Kč
299 Kč ušetříte 33 Kč
Mosetter Kurt, Kittler Martina, Schmedes Christa, Cavelius Martina
266 Kč
299 Kč ušetříte 33 Kč
-
Položka byla přidána do košíku.