Čokoláda - 50 snadných receptů
Dostupnost
skladem
Vydavatel
Rok vydání
2013
ISBN
978-80-206-1357-8
EAN
9788020613578
V předkolumbovské střední Americe byla čokoláda používána při rituálech, obklopená aurou posvátnosti a tajemství. Ve skutečnosti si čokoládu mohli dopřát pouze panovníci, šlechtici a válečníci. Podle Mayů to bylo „jídlo bohů“. Výběr Academie Barilly je rozmanitý a komplexní, vybrala 50 receptů na čokoládové dezerty. Naleznete mezi nimi vše od klasických sušenek po zákusky, od krémů po sladké moučníky, od malých uměleckých děl po nejpůvabnější čokoládové dorty.
Ostatní s tímto titulem kupují:
115 Kč
129 Kč ušetříte 14 Kč
Mikšovic Alex
444 Kč
499 Kč ušetříte 55 Kč
Tom Grimm
444 Kč
499 Kč ušetříte 55 Kč
266 Kč
299 Kč ušetříte 33 Kč
Balonová Jana
142 Kč
159 Kč ušetříte 17 Kč
Kolektiv autorů
355 Kč
399 Kč ušetříte 44 Kč
Caldesi Giancarlo,Caldesi Katie,Phillipsová Jenny
354 Kč
398 Kč ušetříte 44 Kč
355 Kč
399 Kč ušetříte 44 Kč
Liška Jiří
177 Kč
199 Kč ušetříte 22 Kč
Tuháčková Dana
533 Kč
599 Kč ušetříte 66 Kč
Bebarová Tereza, Maršálek Josef
444 Kč
499 Kč ušetříte 55 Kč
Kamberská Karolína
133 Kč
149 Kč ušetříte 16 Kč
-
Položka byla přidána do košíku.