Převratné kvašení
Dostupnost
skladem
Vydavatel
Rok vydání
2021
ISBN
978-80-242-7655-7
EAN
9788024276557
Zdravotní výhody kvašených potravin jsou známé již dlouho. Pokud nevrtíte hlavou při pomyšlení, že byste pod svou střechou poskytli domov tisícům maličkých podnájemníků v podobě bakterií mléčného kvašení, je toto kniha přesně pro vás. Fermentovaná zelenina, nápoje, mléčné výrobky a dokonce i maso – to vše si můžete bezpečně připravit i doma, jen s minimem pomůcek a námahy. Kvašení je dobrodružství, nebojte se na něj vydat!
Ostatní s tímto titulem kupují:
293 Kč
329 Kč ušetříte 36 Kč
Vybíralová Helena
578 Kč
649 Kč ušetříte 71 Kč
Ludmila Gottwaldová
382 Kč
429 Kč ušetříte 47 Kč
Doležalová Alena
311 Kč
349 Kč ušetříte 38 Kč
Babáček Pavel
129 Kč
145 Kč ušetříte 16 Kč
Raichlen Steven
355 Kč
399 Kč ušetříte 44 Kč
Těhotnej kuchař
530 Kč
595 Kč ušetříte 65 Kč
Končitíková Gabriela
444 Kč
499 Kč ušetříte 55 Kč
Pilátová Erika
355 Kč
399 Kč ušetříte 44 Kč
115 Kč
129 Kč ušetříte 14 Kč
Kolektiv autorů
88 Kč
99 Kč ušetříte 11 Kč
Hruška Láďa
266 Kč
299 Kč ušetříte 33 Kč
-
Položka byla přidána do košíku.