Jogurt - 50 snadných receptů
Dostupnost
skladem
Vydavatel
Počet stran
128
Rok vydání
2016
ISBN
978-80-206-1615-9
EAN
9788020616159
Jogurt patří k velmi rozšířeným potravinám a je součástí téměř všech diet. Díky svým pozitivním účinkům na zdraví je vhodný pro všechny. Vzniká srážením a kysáním mléka pomocí bakterií Lactobacillus bulgaricus a Streptococcus thermophilus, které pomáhají posilovat imunitní systém.
Ostatní s tímto titulem kupují:
Kateřina Látalová
355 Kč
399 Kč ušetříte 44 Kč
Gerstner Miloš
222 Kč
249 Kč ušetříte 27 Kč
355 Kč
399 Kč ušetříte 44 Kč
Poláčková Markéta
382 Kč
429 Kč ušetříte 47 Kč
Vybíralová Helena
578 Kč
649 Kč ušetříte 71 Kč
Lucie Dvořáková (Chez Lucie)
311 Kč
349 Kč ušetříte 38 Kč
Veselková Tereza
400 Kč
449 Kč ušetříte 49 Kč
Nosková Lada
533 Kč
599 Kč ušetříte 66 Kč
355 Kč
399 Kč ušetříte 44 Kč
Černá Janina
329 Kč
369 Kč ušetříte 41 Kč
Rystonová Ida
320 Kč
360 Kč ušetříte 40 Kč
Doležalová Alena
293 Kč
329 Kč ušetříte 36 Kč
-
Položka byla přidána do košíku.