Receptury pro cukrářskou výrobu - Výrobky z pevných těst (2. vydání)
Dostupnost
rozebráno
Vydavatel
Rok vydání
2007
ISBN
9788085970586
EAN
9788085970586
Nová vydání osvědčeného souboru odborných publikací informují rovněž o požadavcích na potravinářskou výrobu v Evropské unii. Sešit Výrobky z pevných těst je nově doplněn názornou obrazovou přílohou s nejčastěji vyráběným sortimentem.Autoři dbají na seznamování s novými technologiemi, surovinami, polotovary a výrobky v cukrářské praxi.
Ostatní s tímto titulem kupují:
Mašek Libor
151 Kč
169 Kč ušetříte 19 Kč
Sedláčková Hana
178 Kč
200 Kč ušetříte 22 Kč
Mach Josef
102 Kč
115 Kč ušetříte 13 Kč
Čurda Dušan, Holub Karel
67 Kč
75 Kč ušetříte 8 Kč
Ječný Dombromil
142 Kč
159 Kč ušetříte 17 Kč
Bláha L., Conková V., Kadlec F.
294 Kč
330 Kč ušetříte 36 Kč
Vodochodská Libuše, Štěpánek Karel,
142 Kč
159 Kč ušetříte 17 Kč
Bláha a kolektiv Ladislav
294 Kč
330 Kč ušetříte 36 Kč
Sedláčková Hana, Otoupal Pavel,
169 Kč
190 Kč ušetříte 21 Kč
Stejskalová Jaroslava, Kadlec František, Nováková Ivana
127 Kč
143 Kč ušetříte 16 Kč
Mach Josef
102 Kč
115 Kč ušetříte 13 Kč
Cón František
124 Kč
139 Kč ušetříte 15 Kč
-
Položka byla přidána do košíku.