Šéfkuchařův rok - jaro, léto, podzim, zima
Dostupnost
rozebráno
Vydavatel
Rok vydání
2010
ISBN
9788024913261
EAN
9788024913261
Žák šéfkuchaře Zdeňka Pohlreicha Jiří Štift vařil v InterContinentalu, na luxusním parníku Queen Elizabeth II., v Alcronu i v hotelu Mandarin Oriental. S rybami dokáže dělat kouzla. Inspiraci hledá v české kuchyni 30. let minulého století a rozvíjí moderní trendy gastronomie. Nabízí k domácímu vaření pokrmy připravené ze sezonních ingrediencí, jako je hrášková polévka s mascarpone, mořský jazyk s ragú z jarní zeleniny, kuře pečené na zelenině s novými bramborami a rozmarýnem, tříbarevný salát „insalata tricolore“, šafránová paella...
Ostatní s tímto titulem kupují:
Hrubešová Karolína Katchaba
177 Kč
199 Kč ušetříte 22 Kč
Zobačová Hana
338 Kč
380 Kč ušetříte 42 Kč
Doležalová Alena
266 Kč
299 Kč ušetříte 33 Kč
Halatová Vladěna
218 Kč
245 Kč ušetříte 27 Kč
Sýkora Petr,Wagnerová Magdalena
266 Kč
299 Kč ušetříte 33 Kč
Babica Jiří
311 Kč
349 Kč ušetříte 38 Kč
355 Kč
399 Kč ušetříte 44 Kč
Tůma Jaroslav
311 Kč
349 Kč ušetříte 38 Kč
Kol.
311 Kč
349 Kč ušetříte 38 Kč
Procházková Klára
222 Kč
249 Kč ušetříte 27 Kč
Eva Francová
311 Kč
349 Kč ušetříte 38 Kč
Pfannebecker Inga
159 Kč
179 Kč ušetříte 20 Kč
-
Položka byla přidána do košíku.