Jak nakupovat a zpracovávat maso (Edice Apetit speciál)
Dostupnost
skladem
Vydavatel
Rok vydání
2015
ISBN
9788087575390
EAN
9788087575390
Měsíc co měsíc, téměř tři roky jsme v Apetitu připravovali seriál o tom, jak nakupovat a zpracovávat maso, který uváděl šéfkuchař Václav Frič, známý svou specializací na maso a klasickou českou kuchyni. Na 180 stranách vám nabízíme všech 34 dílů populárního seriálu pohromadě a nově ještě kapitolu věnovanou zvěřině. Provedeme vás v nich nákupem vepřového, hovězího, telecího a jehněčího masa a zvěřiny a představíme vám i poklady, které před vámi doposud řezníci tajili. K tomu přidáme návod, jak vše zužitkovat na maximum, a samozřejmě i oblíbené recepty. S námi si návštěvu řeznictví i vaření užijete!
Ostatní s tímto titulem kupují:
Faktor Viktor
221 Kč
248 Kč ušetříte 27 Kč
Souček Miroslav,Svačina Štěpán
489 Kč
549 Kč ušetříte 60 Kč
Karina Havlů
266 Kč
299 Kč ušetříte 33 Kč
Elstner F.A.
88 Kč
99 Kč ušetříte 11 Kč
Strnadová Věra
355 Kč
399 Kč ušetříte 44 Kč
Elbel Adéla,Slanina Ondřej
441 Kč
495 Kč ušetříte 54 Kč
Pospíšil Pavel
444 Kč
499 Kč ušetříte 55 Kč
Komárek Lumír, Marcela Floriánková
177 Kč
199 Kč ušetříte 22 Kč
Bednářová Kateřina
177 Kč
199 Kč ušetříte 22 Kč
231 Kč
259 Kč ušetříte 28 Kč
Chow Kit,Kramerová Ione
265 Kč
298 Kč ušetříte 33 Kč
489 Kč
549 Kč ušetříte 60 Kč
-
Položka byla přidána do košíku.