Udíme, vaříme a konzervujeme podle vyzkoušených receptů
Dostupnost
skladem
Vydavatel
Rok vydání
2016
ISBN
9788073221928
EAN
9788073221928
Kuchařka seznamuje s průběhem domácí zabijačky a výrobou zabijačkových specialit, domácího uzeného masa, domácí šunky, klobás, salámů, párků a dalších masných výrobků. Čtenáři zde najdou mnoho výborných receptů na přípravu pokrmů nejen z vepřového, ale i dalších druhů masa domácích zvířat. Kniha obsahuje i různé způsoby konzervování masa. Zpestřením jsou navíc recepty na zeleninové přílohy a saláty.
Ostatní s tímto titulem kupují:
Pospěchová Petra
355 Kč
399 Kč ušetříte 44 Kč
Geisler Lutz
533 Kč
599 Kč ušetříte 66 Kč
Faktor Viktor
221 Kč
248 Kč ušetříte 27 Kč
Eva Francová
293 Kč
329 Kč ušetříte 36 Kč
Iva Veselá
240 Kč
269 Kč ušetříte 30 Kč
329 Kč
369 Kč ušetříte 41 Kč
Olša Jaroslav
62 Kč
69 Kč ušetříte 8 Kč
Thoma Michal,Thoma Zdeněk,Thomová Soňa
889 Kč
999 Kč ušetříte 110 Kč
Shabtay Shahaf
177 Kč
199 Kč ušetříte 22 Kč
Markvartová Markéta,Škrábalová Jaroslava
198 Kč
222 Kč ušetříte 24 Kč
355 Kč
399 Kč ušetříte 44 Kč
355 Kč
399 Kč ušetříte 44 Kč
-
Položka byla přidána do košíku.