Co by měl kuchař dobře znát
Dostupnost
rozebráno
Vydavatel
Rok vydání
2018
ISBN
9788075497789
EAN
9788075497789
K tomu, abyste se stali skvělými kuchaři, nepotřebujete drahé vychytávky, špičkové nože nebo poličku plnou exotického koření. Stačí vám k tomu užitečně a přehledně zpracované informace, které najdete v této knize. Naučíte se například převádět míry, zorganizovat si kuchyni, řezat a krájet nožem, zabránit cibuli, aby vás rozplakala, starat se o litinu a mnohem víc. Teď už skutečně vaříte!
Ostatní s tímto titulem kupují:
Miroslav Macek, Petra Macková Hrochová
266 Kč
299 Kč ušetříte 33 Kč
Olša Jaroslav
62 Kč
69 Kč ušetříte 8 Kč
Caldesi Giancarlo,Caldesi Katie
354 Kč
398 Kč ušetříte 44 Kč
Geisler Lutz
533 Kč
599 Kč ušetříte 66 Kč
115 Kč
129 Kč ušetříte 14 Kč
400 Kč
449 Kč ušetříte 49 Kč
Freyer Anne Marie,Freyer Will
35 Kč
39 Kč ušetříte 4 Kč
Barbora Karchová
266 Kč
299 Kč ušetříte 33 Kč
Henrietta Inmanová
329 Kč
369 Kč ušetříte 41 Kč
Šámal Petr
355 Kč
399 Kč ušetříte 44 Kč
Strnadová Věra
355 Kč
399 Kč ušetříte 44 Kč
Trnková Klára
142 Kč
159 Kč ušetříte 17 Kč
-
Položka byla přidána do košíku.