Japonská kuchyně. Sedm ingrediencí a tato kniha stačí k tomu, abyste se stali mistry japonské kuchyn
Dostupnost
skladem
Vydavatel
Počet stran
224
Rok vydání
2019
ISBN
978-80-7617-448-1
EAN
9788076174481
Sedm ingrediencí a tato kniha stačí k tomu, abyste se stali mistry japonské kuchyně! Přiznejme si to: japonské pokrmy vypadají lákavě a omamují barvami a exotickými vůněmi a chutí. Doma se do nich ale pustí jen málokdo; bojíme se, že je jejich příprava příliš náročná, ingredience nedostupné a nákladné. To je ale chyba. Autor této kuchařky, Tim Anderson, nás přesvědčí, že skvostný japonský pokrm můžete vytvořit ze sedmi surovin, které koupíte v každém supermarketu – jestli chcete zajít dál, přikupte dalších deset.
Tim Anderson začíná základními omáčkami a marinádami, které „japonizují“ jakýkoliv pokrm, pak přejde k nejoblíbenějším pokrmům, jako je gyoza, suši, yakitori, ramen a tempura. Recepty jsou srozumitelně popsané a označené podle obtížnosti, takže je snadné podle nich vařit a jídlo se vždy povede.
Ostatní s tímto titulem kupují:
355 Kč
399 Kč ušetříte 44 Kč
Michaela Suchá
329 Kč
369 Kč ušetříte 41 Kč
Markvartová Markéta,Škrábalová Jaroslava
198 Kč
222 Kč ušetříte 24 Kč
Filipová Lea
88 Kč
99 Kč ušetříte 11 Kč
Třešňák Martin,Třešňák ml. Martin,Třešňáková Renata
239 Kč
268 Kč ušetříte 29 Kč
Hrevušová Radka
88 Kč
99 Kč ušetříte 11 Kč
Henrietta Inmanová
329 Kč
369 Kč ušetříte 41 Kč
Fordham Ben,Furentes Cruz Felipe
311 Kč
349 Kč ušetříte 38 Kč
Sýkora Petr,Voborová Denisa
177 Kč
199 Kč ušetříte 22 Kč
329 Kč
369 Kč ušetříte 41 Kč
Zobačová Hana
338 Kč
380 Kč ušetříte 42 Kč
355 Kč
399 Kč ušetříte 44 Kč
-
Položka byla přidána do košíku.