Domácí zpracování zvěřiny
Dostupnost
skladem
Vydavatel
Počet stran
88
Rok vydání
2021
ISBN
9788075412393
EAN
9788075412393
Jaké vybavení a pomůcky jsou při zpracování zvěřiny nezbytné? Jak se vypořádat se špatně střeleným kusem? Na konkrétních příkladech srnčí a černé zvěře se seznámíte se všemi postupy od stahování zvěřiny až po zpracování jednotlivých porcí masa. Myslivec Carsten Bothe přináší praktickou příručku plnou užitečných informací, rad a tipů týkajících se správného zpracování zvěřiny – nejen pro náruživé lovce, ale i pro milovníky dobré kuchyně. Veškeré postupy bourání a porcování masa jsou podrobně popsány a doplněny názornými fotografiemi krok za krokem, a to až po gurmánský zážitek u stolu.
Ostatní s tímto titulem kupují:
Vašák Jaroslav
150 Kč
168 Kč ušetříte 18 Kč
Mičanová Daniela
177 Kč
199 Kč ušetříte 22 Kč
Bittmanová Kateřina,Lachmannová Jarmila
310 Kč
348 Kč ušetříte 38 Kč
Ramsay Gordon
444 Kč
499 Kč ušetříte 55 Kč
400 Kč
449 Kč ušetříte 49 Kč
Dölle Alexander,Schocke Sarah
177 Kč
199 Kč ušetříte 22 Kč
355 Kč
399 Kč ušetříte 44 Kč
Borowiec Pavel,Titzlová Marcela
444 Kč
499 Kč ušetříte 55 Kč
Křemenák Tomáš,Lidi z Baru
444 Kč
499 Kč ušetříte 55 Kč
Vachková Ludmila
222 Kč
249 Kč ušetříte 27 Kč
Kol.
266 Kč
299 Kč ušetříte 33 Kč
Fialová Silvie
178 Kč
200 Kč ušetříte 22 Kč
-
Položka byla přidána do košíku.