Síla přírodní fermentace (vázaná)
Dostupnost
skladem
Vydavatel
Počet stran
256
Rok vydání
2020
Formát
144×207
ISBN
978-80-271-3029-0
EAN
9788027130290
Nové, vázané vydání oblíbené knihy, jež do hloubky prozkoumává kulinářské kouzlo kvašených potravin vás zavede do jejich rozmanitého světa a nabídne jednoduché recepty na výživná, léčivá a lahodná jídla. Kniha Síla přírodní fermentace je oslavou přírodního bohatství, jehož chuti a prospěšných látek si lidstvo užívá po tisíce let a které se může stát součástí i vašeho jídelníčku. Je první kuchařkou, jež do hloubky prozkoumává kulinářské kouzlo kvašených potravin – zavede vás do jejich rozmanitého světa a nabídne jednoduché recepty na výživná, léčivá a lahodná jídla.
Autor popisuje, jak na domácí výrobu kysaných mléčných produktů, představuje základní postupy na výrobu sýrů, věnuje se kváskovému pečivu, luštěninám či nastiňuje variabilitu přípravy kysaného zelí i jiné nakládané zeleniny. Mnohdy se během svého vyprávění pozastaví nad tradicemi nejrůznějších světových kultur. V knize nechybějí ani skutečně jednoduché techniky na domácí výrobu piva, vína i octa (spolu s recepty na cider, medovinu či šumivé víno).
Díky jedinečnému stylu autora, který mísí historky a exkurze z celého světa, více než stovku receptů a úvahy o fermentaci coby nástroji společenské změny, je tato kniha jedním z nejúspěšnějších titulů o fermentovaných potravinách vůbec.
Ostatní s tímto titulem kupují:
Kol. autorů
355 Kč
399 Kč ušetříte 44 Kč
Walzová Anna
159 Kč
179 Kč ušetříte 20 Kč
Kinterová Jitka
168 Kč
189 Kč ušetříte 21 Kč
Pfannebecker Inga
159 Kč
179 Kč ušetříte 20 Kč
Vrzalová Radka
444 Kč
499 Kč ušetříte 55 Kč
Synáková Světlana
311 Kč
349 Kč ušetříte 38 Kč
Eva Francová
889 Kč
999 Kč ušetříte 110 Kč
Nemčková Kristína
530 Kč
595 Kč ušetříte 65 Kč
Elefteriadu Martha
355 Kč
399 Kč ušetříte 44 Kč
Wetzstein Cora
177 Kč
199 Kč ušetříte 22 Kč
Pohlreich Zdeněk
409 Kč
459 Kč ušetříte 50 Kč
Francová Eva
355 Kč
399 Kč ušetříte 44 Kč
-
Položka byla přidána do košíku.